Бруно Фернандеш се превърна в емблематична фигура на Олд Трафорд с

...
Бруно Фернандеш се превърна в емблематична фигура на Олд Трафорд с
Коментари Харесай

Бивш защитник на Юнайтед: Егоистът Бруно се движи като пиле без глава

Бруно Фернандеш се трансформира в емблематична фигура на " Олд Трафорд " с 57 гола и 46 асистенции, записани за " алените дяволи " в 159 мача. Полузащитникът обаче е с огнен темперамент, който постоянно носи сърцето си може да раздруса съотборници и съперници по неверния метод. Пол Паркър споделя, че това е проблем, който би трябвало да бъде решен, защото националът на Португалия става прекомерно " променлив ", с цел да поеме лидерска роля, която изисква ентусиазъм, което да бъде препоръчано на хората към него.

Съжалявах за Марсел Забицер против Лийдс, че трябваше да играе дружно с Бруно Фернандеш, който е фанатик, така като се движи с 200 благи в час като пиле без глава. Бруно Фернандеш има лентата, само че не се държи като водач. Той би трябвало да дава образец и да не се ядосва, когато нещата не вървят по неговия метод.

Той е в действителност себелюбив човек и е променлив на терена. Той е доста, доста променлив. Трябва да стартира да прави това, което би трябвало да прави един капитан, само че почтено казано, не чакам да се усъвършенства. Нито във връзка с личността, нито във връзка с футбола. Сега стартирам да разбирам за какво Ман Юнайтед е първият му огромен клуб в Европа. Очевидно никой различен клуб не го е желал в клуба си. Феновете може да не го виждат толкоз доста, само че футболистът го прави и рано или късно Ерик загар Хаг също ще го види ", показа Паркър.

Фернандеш наследи лентата на " Олд Трафорд ", откакто видя по какъв начин капитанът на клуба Хари Магуайър беше сложен на пейката, а Юнайтед търси някой различен, който да ги поведе в това, което се надяват да бъде една вълнуваща нова епоха.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР